Son Dakika! Londra Köprüsü'nde bıçaklı saldırı

Son Dakika! Londra Köprüsü'nde bıçaklı saldırı

İngiltere'nin başkenti Londra'da'da çıkan bıçaklı kavgaya polis ateş açarak müdahale etti. 2 kişinin öldüğü olayda saldırganın üzerinde bomba düzeneği olduğu anlaşıldı.

Yerel medyadaki haberlere göre, bir grup bıçaklı saldırgan, Londra Köprüsü’nde bir kişiye saldırdı. Polis ve özel tim olay yerine intikal etti ve bıçaklı saldırganlardan birine ateş açtı. İki kişinin öldüğü saldırıda, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Saldırganın üzerinde bomba düzeneği olduğu anlaşıldı.

POLİS’TEN, ‘BÖLGEYE YAKLAŞMAYIN’ UYARISI

İngiliz polisi, vatandaşları Londra Köprüsü ve yakınlarına yaklaşmamaları konusunda uyarırken, o yöne giden yollar da trafiğe kapatıldı. Öte yandan, terörle mücadele ekiplerinin de başlatılan incelemede aktif rol oynadıkları belirtildi.

BORİS JOHNSON: OLAYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRİLİYORUM

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Londra Köprüsü’ndeki olaya ilişkin bilgilendiriliyorum. Tüm polis ve acil servis ekiplerine, hızlı müdahaleleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN