Sri Lanka'da bir patlama daha meydana geldi

Sri Lanka'da bir patlama daha meydana geldi

Sri Lanka'nın başkenti Kolombo'da bir sinema yakınlarında patlama meydana geldi.

Sri Lanka'da Hristiyanlar için kutsal Paskalya ayini sırasında Kochchikade'deki St. Anthony's, Katana'daki St. Sebastian ve Batticaloa'daki Meryem Ana kiliseleri ile başkent Kolombo'daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine bombalı saldırılar gerçekleştirilmiş, 359 kişi hayatını kaybetmiş, 500'den fazla kişi de yaralanmıştı.

BİR PATLAMA DAHA

Sri Lanka'nın başkenti Kolombo'da bir sinema yakınlarında patlama meydana geldi. Patlama kentte paniğe sebep oldu. Sri Lanka Savunma Bakanı Ruwan Wijewardena patlamayı, sinema yakınlarında bulunan şüpheli bir motosikletin kontrollü şekilde imha edilmesi olarak açıkladı. 

19-04/24/sri-lankada-supheli-motosiklet-kontrollu-olarak-patlatildi_8914_dhaphoto3.jpg

Güvenlik kuvvetlerinin Savoy Sineması yakınında park halinde bir motosikletten şüphelenmesi üzerine olay yerine bomba imha uzmanları çağırıldı.

19-04/24/sri-lankada-supheli-motosiklet-kontrollu-olarak-patlatildi_8914_dhaphoto5.jpg

Ekipler motosikleti kontrollü şekilde patlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN