Sunucuya koalayı 'vahşi ayı' diye tanıttılar

Sunucuya koalayı 'vahşi ayı' diye tanıttılar

Vahşi Yaşam Parkı’nı ziyaret eden tv sunucusu Debi Edward’a park çalışanları ilginç bir şaka yaptı. Görevliler bir koalayı ‘zehirli dişleri olan vahşi ayı’ olarak tanıttı.

İngiliz televizyon sunucusu Debi Edward, yangınları haber yapmak için ekibiyle birlikte Avustralya’ya gitti. Edward, Kanguru Adası'nda bulunan Vahşi Yaşam Parkı’nı ziyaret etti.

Park çalışanları, haberin bir bölümünde kullanmak için kendisine getirilen koalayı ‘zehirli dişleri olan vahşi bir ayı’ olarak tanıttılar. Bu vahşi ve saldırgan türün koalaların kuzenleri ve ağaçlardan aniden düşerek insanlara saldıran ‘Düşen Ayı’ olduğu belirtildi. Debi Edward, üzerine özel kuvvetlerin giydiği türde bir koruyucu kıyafet giydi ve koalayı kucağına aldı. Kısa bir çekimden sonra, görevlilerin koalayı hiçbir önlem almadan kucağına geri aldığını gören sunucu kendisine şaka yapıldığını anladı.      
 






İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN