Suudi Arabistan Havayolları Türkiye'ye uçuşları yeniden başlattı

Suudi Arabistan Havayolları Türkiye'ye uçuşları yeniden başlattı

Suudi Arabistan Havayolları Saudia, koronavirüs önlemleri nedeniyle Mart 2020'de durdurduğu Türkiye'ye uçuşlarına iki yıl aradan sonra bugün seferiyle başladı. Cidde-İstanbul seferinin başlamasıyla birlikte Umre ziyaretlerinin de başlamasının önü açılmış oldu.

Suudi Arabistan'ın önde gelen havayolu Saudia, koronavirüs nedeniyle birçok ülkeyle beraber Türkiye'ye de uçuşlarını 2020 Mart'ında durdurmuştu.

Bugün Cidde'den 130 yolcusuyla kalkan Airbus A330 tipi uçağının 14.45 sıralarında İstanbul Havalimanı'na inmesiyle uçuşlar resmen başlamış oldu.

İki yıl aradan sonra gerçekleşen ilk uçuşun ardından Saudi uçağının kabin ve kokpit ekibine, yer hizmeti veren personel tarafından çiçek takdim edildi.

RİYAD UÇUŞU BAŞLIYOR

Cidde seferinin ardından bugün Riyad uçuşları da başlıyor. Şirket, 11 Mayıs'ta da Medine'den İstanbul seferlerini gerçekleştirecek.

Riyad ve Medine seferleri haftanın her günü karşılıklı olarak yapılacak.

suudi-2.jpg

Cidde uçuşlarının ise salı, perşembe ve cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü olacak şekilde düzenleneceği belirtildi.

UMRE ZİYARETLERİ BAŞLIYOR

Ayrıca pandemi nedeniyle uygulanan hac ve umre yasaklarının Suudi Arabistan makamları tarafından kaldırılmasının ardından ilerleyen günlerde umre seferleri yeniden başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN