Suudi Arabistan Prensi, Türkiye'yi boykot çağrısında bulundu

Suudi Arabistan Prensi, Türkiye'yi boykot çağrısında bulundu

Suudi Arabistan Prensi Abdullah Bin Sultan Al Saud, sosyal medyadan paylaştığı bir video ile Türk ürünlerini boykot ettiklerini ilan etti. Prens, Türkiye karşıtı paylaşımıyla alay konusu oldu. Kullanıcılar "Sen önce Trump'ı boykot et" cevabı verdi.

KARAR.COM / HABER MERKEZİ

Suudi Arabistan Prensi Abdullah Bin Sultan Al Saud, “Ankara krallıkla politikalarını gözden geçirene kadar” Türk ürünlerinin boykot edilmesi çağrısında bulundu. 

Al Saud, twitter hesabında paylaştığı videoda kendisine sunulan kahveyi Türkiye'de yapıldığını öğrendikten sonra içmeyi reddediyor. 

19-05/07/kral.JPG

TÜRKİYE POLİTİKALARINI DEĞİŞENE KADAR...

Al Saud videoda, “Ben bir Suudi vatandaşı olarak bugün, Türkiye'de yapılan ve hatta Türkiye geleneklerini değiştirene kadar Türkiye gümrüklerinden geçen tüm ürünleri boykot edeceğimi duyuruyoru. Türkiye bize karşı politikasını değiştirene kadar… Ne biz de ne de hükümetimizin onlara ve ürünlerine ihtiyacı var” dedi. 

İŞTE O VİDEO

HALKTA KARŞILIK BULMADI

Sosyal medya kullanıcıları prensin paylaşımı ve çağrısıyla alay etti.  Kullanıcılar Türkiye boykotuna karşılık vermezken ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi Arabistan'a hakaret etmesi nedeniyle ABD ürünlerini boykot etmelerini istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN