Suudi Arabistan’da korkutan patlama

Suudi Arabistan’da korkutan patlama

Suudi Arabistan'da, kullanılmayan mühimmatların yer aldığı depoda patlama meydana geldi. Yetkililer, patlamanın bir kaza sonucu olduğu ve herhangi bir can kaybının yaşanmadığını açıkladı.

Suudi Arabistan'ın El Harc kentinde bir çölde, kullanılmayan mühimmatların yer aldığı depoda patlama meydana geldi. Olayda ölü ve yaralı olmazken, patlamanın ardından gökyüzünü duman kapladığı öğrenildi.

CAN KAYBI YA DA YARALANMA OLMADI

Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Turki el-Maliki, patlamanın yerel saatle 05.10’da meydana geldiğini ve bir kaza sonucu yaşandığını söyledi. El Malki, "Neyse ki herhangi bir hasar veya yaralanma yaşanmadı. Olay, ilgili makamlar tarafından inceleniyor" dedi.

ABD ASKERLERİNİN OLDUĞU HAVA ÜSSÜNE YAKIN

Patlamanın yaklaşık 2 bin 500 Amerikan askerinin bulunduğu Prens Sultan Hava Üssü yakınlarında meydana geldiği belirtildi. Yüzbaşı Rachel Buitrago yaptığı açıklamada, ABD askerlerinin patlamadan etkilenmediğini ve patlamayla ilgili gerekli görülürse yardımda bulunulabileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN