Suudi Arabistan'da 'Kovid-19' operasyonu: 122 kişi gözaltına alındı

Suudi Arabistan'da 'Kovid-19' operasyonu: 122 kişi gözaltına alındı

Suudi Arabistan'da Kovid-19 belgelerinde sahtecilik yaptıkları suçlamasıyla 122 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin kendilerine yöneltilen suçlamaları kabullendiği belirtildi.

Suudi Arabistan'da Kovid-19 belgeleri ile ilgili operasyon düzenlendi.

Suudi Arabistan Denetim ve Yolsuzlukla Mücadele Kurumu'ndan yapılan açıklamada, gerçekleştirilen geniş çaplı araştırma ve soruşturma sonucunda 122 kişinin Kovid-19 belgelerinde sahtecilik işine karıştığının tespit edildiği dile getirildi.

9 ŞÜPHELİ SAĞLIK PERSONELİ

Açıklamada, 9 Sağlık Bakanlığı personeline sahtecilik işine karışmak ve rüşvet almak, 92 Kovid-19 hastasına sağlık durumlarında değişiklik yaparak hasta değilmiş gibi gösterme ve 21 kişiye ise aracılık yaparak ödenen rüşvetleri koordine etme ve teslim alma suçlamasının yöneltildiği aktarıldı.

Gözaltına alınan kişilerin kendilerine yöneltilen suçlamaları kabullendiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN