Suudi prenses Paris'te soyuldu

Suudi prenses Paris'te soyuldu

Suudi Arabistan kraliyet ailesinden bir prensesin Paris'te lüks bir otelde 800 bin avro değerindeki mücevherinin çalındığı ortaya çıktı.

France Bleu'de yer alan habere göre, hırsızlık olayı cuma günü  yaşandı. Haberde, başkent Paris'in Vendome Meydanı'nda bulunan lüks bir otelde  konaklayan ismi açıklanmayan prensesin, 800 bin avro değerindeki mücevherinin  çalındığını fark ettiği ve suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Mücevherin kasa gibi korumalı bir yerde muhafaza edilmediği bilgisine  yer verilen haberde, odada herhangi bir kapının zorlanması gibi izlere  rastlanmadığı da aktarıldı.

Aynı otelde bulunan mücevher mağazasında bu yılın ocak ayında  gerçekleşen baltalı soygunda 4 milyon avro değerinde takı çalınmıştı. Maskeli 5  kişinin yaptığı soygundan kısa süre sonra hırsızlardan üçü yakalanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN