Temizlikçi fare kulübedeki malzemeleri düzenliyor

Temizlikçi fare kulübedeki malzemeleri düzenliyor

72 yaşındaki Stephen Mckears, emekli bir elektrikçi. Mckears'ın son zamanlarda yaşadığı bir olay bir anda hayata bakış açısının değişmesine sebep oldu. Malzemelerini koyduğu kulübede bulunan bir fare, her gece eşyalarını topluyor.

İngiltere'de yaşayan Stephen Mckears, malzemelerini koyduğu kulübeye her girdiğinde masasının farklı göründüğünü anladı. Bir kaç gün üst üste masa düzenine dikkat ederek evine gidip uyudu. Sonuç her sabah uyandığında aynıydı. Gizli bir el masasını düzenliyordu.

Yaşadıklarına anlam veremeyen Mckears, arkadaşı Rodney Holbrook ile birlikte 'suçluyu' yakalayabilmek için gizli kamera düzeneği kurdu.

19-03/19/fare-1.jpg

Ertesi sabah kalkıp, hemen kameranın karşısına geçti ve hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı. Küçük bir fındık faresi gece olunca Mckears'in masasını düzenlemek için ortaya çıkıyor ve tüm parçaları düzenli bir şekilde kutuya topluyordu.

Kaydettiği görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Mckears, kısa süre içerisinde onbinlerce beğeni ve paylaşım aldı.

"Eğer ortaya çıkarmasaydım çıldırabilirdim" diyen Mckears, "Ona Brexit fare diyorum. Çünkü Brexit için stok yapıyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN