Trump ile Pelosi arasındaki 'akıl sağlığı' tartışması daha da alevlendi

Trump ile Pelosi arasındaki 'akıl sağlığı' tartışması daha da alevlendi

ABD Başkanı Trump ile Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Başkanı Pelosi arasında başlayan 'akıl sağlığı' tartışması, hakaretler içeren söz düellosuna dönüştü. Trump, Pelosi için 'deli' ve 'işe yaramaz' ifadelerini kullanırken, Pelosi de "Son derece istikrarlı dahi... " göndermesinde bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump ve Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi, birbirlerine 'akıl sağlığının yerinde olmadığı' yönünde hakaretlerde bulundu. 

Trump'ın, kendisine 'Rusya soruşturmasının üstünü örttüğü' suçlamasını yönelten Pelosi'ye sert tepki göstermesiyle başlayan tartışma, ikili arasında hakaretler içeren söz düellosuna dönüştü.

TRUMP'TAN 'DELİ' ÇIKIŞI

Pelosi, Trump'ın kendisi ve bazı Demokrat vekillerle Beyaz Saray'da yaptığı görüşmeyi Rusya soruşturmasına tepki gösterip yarıda kesmesinin ardından, ''ülkenin iyiliği'' için Trump'ın ''dengesiz'' davranışlarına ailesinin müdahale etmesi gerektiği değerlendirmesinde bulundu. 

Trump ise cevap vermekte gecikmediği Pelosi için ''deli'' ve ''işe yaramaz'' ifadelerini kullanarak, uzun süredir izlediği Pelosi'nin eskisi gibi olmadığını ve akıl sağlığını yitirdiğini belirtti. 

"SON DERECE İSTİKRARLI DAHİ!.."

Nancy Pelosi ise bunun üzerine Trump'a Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla yanıt verdi. 

Pelosi, ironik paylaşımında, ''Son derece istikrarlı dahi, ne zaman başkan gibi davranmaya başlarsa o zaman kendisiyle altyapı, ticaret ve diğer konular üzerinde çalışmaya başlayacağım.'' dedi. 

 Trump ve Pelosi arasında yaşanan atışma ABD medyasında ise ''hakaretler hava uçuşuyor'', ''ülkenin seçilmiş en üst düzey yetkilileri birbirlerinin akıl sağlığını sorguluyor'' şeklinde yer aldı.

NEW YORK/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN