Trump: Ticaret anlaşmaları ve orduda büyük gelişmeler var

Trump: Ticaret anlaşmaları ve orduda büyük gelişmeler var

ABD Başkanı Donald Trump, twitter hesabından yaptığı açıklamada ABD ordusunda ve ticaret anlaşmalarında büyük aşama kaydettiklerini ve ABD'ye yeniden saygı duyulmaya başlandığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, küresel ticaret anlaşmaları ve ABD ordusunda “büyük gelişmeler” olduğunu belirterek, “ABD’ye yeniden saygı duyulduğunu” söyledi.

YENİDEN SAYGI DUYUYORLAR

Trump, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Şu an ülkemiz için harika şeyler oluyor. Hem ordumuz hem de ticaret anlaşmaları açısından yıllarca süren sömürüden sonra işler hızla değişiyor. Büyük gelişmeler var. ABD’ye yeniden saygı duyuluyor. ABD’yi harika tutmaya devam edelim!”

ÇİN İLE ANLAŞMAYA HAZIR DEĞİLİZ DEMİŞTİ

Geçen hafta Cuma günü yaptığı açıklamada Trump, ABD’nin Çin’le bir anlaşma yapmaya hazır olmadığını söylemişti. Çin’e yönelik ek gümrük vergisi politikalarından başka çareleri olmadığını belirten Trump, iki ülke arasından Eylül’de devam etmesi planlanan görüşmelerin iptal edilebileceğini söylemişti.

İSTANBUL / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN