Ukrayna'dan sert çıkış: Bize ateşkes teklif etmeyin

Ukrayna'dan sert çıkış: Bize ateşkes teklif etmeyin

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Podolyak, Rus birlikleri tamamen geri çekilmeden kendilerine ateşkes teklif edilmemesini söyleyerek "Rusya, işgal altındaki topraklarımızı tamamen özgürleştirmeye hazır olana kadar müzakere ekibimiz silahlar, yaptırımlar ve paradır" dedi.

Rusya-Ukrayna savaşında 85. güne girilirken Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, sosyal medya hesabından savaş dair açıklamalarda bulundu.

"Bize ateşkes teklif etmeyin. Bu, Rus birlikleri tamamen geri çekilmeden imkansız" diyen Podolyak, Fransa ile Almanya’nın aracılık ettiği ve Belarus’un başkenti Minsk’te 2015 yılında Ukrayna’nın Donbass bölgesindeki savaşı durdurmak için imzalanan barış anlaşmasına işaret ederek "Ukrayna yeni ’Minsk’ ve savaşın birkaç yıl içinde tekrar etmesiyle ilgilenmiyor. Rusya, işgal altındaki topraklarımızı tamamen özgürleştirmeye hazır olana kadar müzakere ekibimiz silahlar, yaptırımlar ve paradır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN