Ünlü Rus rapçi seferberlik kararını reddederek intihar etti: Putin'in uğruna kimseyi öldürmek istemiyorum

Putin'in ordusunu Ukrayna bataklığı'ndan çıkarmak için ilan ettiği seferberlik kararı Rusya'ta tartışılmaya devam ediliyor. Sosyal medya platformlarında askere gitmemek için kendini sakatlayanlara ait videolar çoğalırken Rusya'da Walkie adıyla tanınan rap yıldızı Ivan Vitalievich Petunin, Putin'in seferberlik kararına uymayacağını belirterek intihar etti. Walkie veda videosunda “Cinayetin günahını ruhuma alamam ve almak da istemiyorum. Herhangi bir ideal için öldürmeye hazır değilim” dedi.

Rusya'da Walkie adıyla tanınan ve ciddi anlamda hayran kitlesi bulunan rap yıldızı Ivan Vitalievich Petunin, Rusya Devlet Başkanı Putin'in seferberlik kararına isyan ettiği bir video bırakarak intihar etti. İngiliz basınında yer alan haberlerde ünlü rapçi arasında bir veda videosu bırakarak intihar etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'kısmi seferberlik' ilanı ile daha geniş bir yaş aralığındaki Rus erkeklerinin askere alınması tartışma yaratırken Ruslar arasında da panik sürüyor. Askerlik yaşı tutan birçok Rus vatandaşı sınır ülkelere kaçmaya çalışırken, Türkiye’ye de kaçışlar hızlanmıştı.
Son olarak bir Rus rapçinin, savaşmak üzere askere alınmamak için kendini öldürdüğü haberi gündeme bomba gibi düştü.

“CİNAYETİN GÜNAHINI RUHUMA ALAMAM”

Sahnede Walkie adını kullanan Ivan Vitalievich Petunin’in Rusya’nın güneyindeki Krasnodar kentinde intihar ettiği düşünülüyor. Duvar'da yer alan habere göre 27 yaşındaki Walkie’nin son olarak Telegram kanalından bir video yayınladığı ve ‘herhangi bir ideal veya kişi uğruna kimseyi öldürmek istemediğini’ söylediği görüntüler kısa sürede viral hale geldi. Walkie’nin cesedi, Congressnaya Caddesi’ndeki yüksek bir binanın yakınında bulundu.

Daha önce Rus Ordusu’nda görev yapan ve akıl hastanesinde tedavi gören Walkie, yayınladığı videoyla hayranlarına şunları söyledi: “Bu videoyu izliyorsanız, artık hayatta değilim. Cinayetin günahını ruhuma alamam ve almak da istemiyorum. Herhangi bir ideal için öldürmeye hazır değilim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN