Ürdün-Suriye sınırına yakın Rukban bölgesinde patlama

Ürdün-Suriye sınırına yakın Rukban bölgesinde patlama

Dışişleri Bakanlığı, Ürdün'ün Rukban bölgesinde, güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı kınadığını bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı, Ürdün'ün Suriye sınırına yakın Rukban bölgesinde, güvenlik güçlerini hedef alan terör saldırısını kınadığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün’ün Suriye sınırına yakın Rukban bölgesinde güvenlik güçlerini hedef alan, ölüm ve yaralanmalara yol açan terör saldırısı kınanarak, "Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, tüm Ürdün halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Ürdün-Suriye sınırında bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu 6 kişinin öldüğü, 14 kişinin yaralandığı bildirilmişti. Ürdün ordusu, "Sabah saatlerinde sınır bölgemize korkakça yapılan saldırı sonucu 4'ü sınır muhafızı, 1'i sivil savunma ekiplerinden ve 1'i polis toplam 6 kişi hayatını kaybetmiş, silahlı ve güvenlik güçlerimizden de 14 kişi yaralanmıştır." ifadesini kullanmıştı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN