Uyuşturucu testi yaptırmıştı! Marin'in yeni parti görüntüleri ortaya çıktı

Uyuşturucu testi yaptırmıştı! Marin'in yeni parti görüntüleri ortaya çıktı

Arkadaşlarıyla bir partide dans ettiği görüntüleri yayınlanan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin gelen tepkiler üzerine uyuşturucu testi yaptırdığını açıkladı. Sızan görüntülerin ardından eleştirilen Marin'in başka bir erkekle dans ettiği yeni bir video ortaya çıktı.

Marin bugün uyuşturucu testi yaptırdığını ve sonuçların bir hafta içerisinde çıkacağını belirterek hayatında hiç yasa dışı uyuşturucu kullanmadığını söyledi. Fin başbakan söz konusu akşamda da çok fazla alkol tüketmediğini ve gerekli olması halinde sorunsuz bir şekilde görevinin başına dönebilecek durumda olduğunu ifade etti.

Sosyal medyada yayımlanan videolarda Başbakan Marin, milletvekili Ilmari Nurminen ve medya sunucusu Tinni Wikström dahil Finli ünlü simalarla eğlenirken görülüyordu. Marin videolar üzerine yaptığı açıklamada özel görüntülerin yayınlanmış olmasından üzüldüğünü ama savunmasını gerektirecek yanlış bir şey yapmadığını açıklamıştı.

Fakat Başbakan Marin'in koalisyon ortağı Merkez Partisinden Finlandiyalı Milletvekili Mikko Karna, görüntüler üzerine Twitter hesabından, Marin'i uyuşturucu testi yaptırmaya ve sonuçları halka açıklamaya çağırarak "Halkın, bunu başbakanlarından beklemeye hakkı var." ifadesini kullanmıştı.

Başbakan Marin ise düzenlediği basın toplantısında, uyuşturucu kullandığına dair iddiaları reddetti ve gizlenecek bir şeyinin olmadığını söyledi.

Marin, çok fazla alkol tüketmediğini de belirterek, "Dans edip şarkı söyleyerek kutlama yaptım. Yasa dışı bir şey yapmadım." diye konuştu.

Sızdırılan görüntüler, sosyal medyada tartışmaya yol açtı. Bazıları Marin'i sorumsuzca davranmakla eleştirirken, diğerleri bunun, 36 yaşındaki başbakanın popülerliğini artırdığını savundu.

YENİ VİDEO ORTAYA ÇIKTI

Başbakan Marin eleştirileri yanıtlamaya çalışırken yeni bir video ortaya çıktı. Videoda Marin'in bir erkekle dans ettiği görülüyor. Aynı görüntülerde Marin'in eşi yer almadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN