Veganlar İngiltere'de mağaza basarak 'süt dökme' eylemi yaptı

Veganlar İngiltere'de mağaza basarak 'süt dökme' eylemi yaptı

Londra’da Harrods ve Fortnum & Mason gibi lüks mağazaları hedef alan eylemciler, “Hayvan sömürüsüne son” sloganı eşliğinde market ve mağazalara girerek içeride bulunan sütleri yere döktü.

İngiltere’de çevreci hareket Extinction Rebellion’a bağlı bir grup olan Animal Rebellion, ‘süt dökme’ eylemi yaptı. Başkent Londra dahil olmak üzere birçok kentte market ve mağazada reyonları gezerek yere süt döken protestocular, ‘süt endüstrisinin çevreye verdiği zararı vurgulamayı’ amaçladıklarını dile getirdi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, market çalışanlarının yere süt döken eylemlecileri durdurmaya çalıştığı kaydedildi. Bazı sosyal medya kullancıları ise Animal Rebellion’ın eylemine tepki gösterdi.

Bir kullanıcı, “Sütü israf ederek neyi kanıtlamaya çalışıyorlar?” diye sorarken, başka bir sosyal medya kullanıcısı "Yerleri temizleyecek işçilerin suçu ne?” İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN