Victoria Beckham'dan şaşırtan çıkış: Zayıf olmanın modası geçti

Victoria Beckham'dan şaşırtan çıkış: Zayıf olmanın modası geçti

Ünlü şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, kadınların artık daha sağlıklı görünmek istediğini ileri sürerek, "Kadınlar daha kıvrımlı hatlara sahip olmak istiyor" dedi. Beckham, zayıf olma modasının geçtiğini belirtti.

Bir zamanların Spice Girl’ü Victoria Beckham, kendi moda markası VB Body’nin son ürünlerini tanıtmak için Grazia dergisi ile konuştu ve dergiye kapak oldu. Son derece zayıf olması ve hep zayıf ince vücutlu kalmaya dikkat etmesiyle tanınan Beckham’a göre “Artık zayıf olmanın modası geçti.”

SAĞLIKLI GÖRÜNMEK İÇİN KIVRIMLI HATLAR

Yine Beckham’a göre kadınlar kıvrımlı vücutlarını artık müthiş bir özgüvenle sergiliyorlar ve Beckham da onların bu tutumunu “Çok özgürleştirici” buluyor, övüyor.
“Bütün kadınlar güzel, kıvrımlı hatlar istiyor.” diyen Beckham, “Kadınlar sağlıklı görünmek, için kıvrımlı hatlara sahip olmak istiyor” diyor.

Nitekim Beckham’ın koleksiyonu da daha tombul, daha kıvrımlı kadın mankenler tarafından sergileniyor. Moda ve güzellik anlayışı anlaşılan bir kez daha değişiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN