Yasakların kalktığı Danimarka'da 50 bin kişilik konser

Yasakların kalktığı Danimarka'da 50 bin kişilik konser

Koronavirüs önlemlerini kaldıran ilk AB ülkesi olan Danimarka'da ilk tam kapanmaların ardından yapılan en büyük stadyum konseri düzenlendi. Konsere 50 bin kişi katıldı.

Koronavirüs (Kovid-19) önlemlerinin tamamen kalktığı Danimarka'da 50 bin kişilik stadyum konseri düzenlendi. Danimarkalı post-punk grubu The Mindsof 99 konseri Avrupa'da ilk tam kapanmaların ardından yapılan en büyük stadyum konseri olma özelliğini taşıdı.

Bir buçuk yıl önce tüm biletleri tükenen konser, pandemi nedeniyle ertelenmek zorunda kalmıştı. Organizatör Live Nation, konserin ülkede yasakların kaldırılmasının bir gün sonrasına denk gelmesinin tamamen şans olduğunu ve bunun bir anlamda kutlamaya dönüştüğünü açıkladı.

Euronews'in haberine göre, grubun solisti Niels Brandt geçen yılki ertelemenin kendileri için ilk başta çok kötü olduğunu ama şimdi bunun telafi edildiğini hatta daha iyi olduğunu belirterek " Danimarka'nın yeniden açıldığı gün buradayız. Yeni bir rekor kırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Danimarka geçen hafta tüm koronavirüs önlemlerini kaldıran ilk AB ülkesi olmuştu. Ülkede nüfusun yüzde80'inin aşılandığı belirtilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN