Yemen sınırında 3 Suud askeri öldürüldü

Yemen sınırında 3 Suud askeri öldürüldü

Yemen sınırında 3 Suudi Arabistan askeri daha öldürüldü. Ölenlerin ailelerine taziye dileklerinin sunulduğu habere göre, aralık başından bu yana güney cephesinde hayatını kaybeden askerlerin sayısı 10'a yükseldi.

Suudi Arabistanlı 3 askerin Yemen sınırında öldürüldüğü duyuruldu. 

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın haberinde 'silahlı kuvvetlere bağlı bir subay iki er olmak üzere 3 askerinin güneydeki Cazan bölgesinde vatanlarını ve dinlerini korurken şehit düştükleri' ifadeleri yeraldı.  

GÜNEY SINIRINDA 10 ASKER ÖLDÜ

Ölenlerin ailelerine taziye dileklerinin sunulduğu habere göre aralık başından bu yana güney cephesinde hayatını kaybeden askerlerin sayısı 10'a yükseldi. Askerlerin ölüm nedenlerine ilişkin bilgi verilmedi. 

Yemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Necran ve Cazan'a havadan düzenledikleri füze saldırılarının yanı sıra zaman zaman sınırdan sızarak Suudi Arabistan birliklerini hedef alıyor.

RİYAD/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN