Yeni Zelanda saldırganının dinlediği müzik: Sırp şarkısı sözleri 'watch out ustase and Turks'

Yeni Zelanda saldırganının dinlediği müzik: Sırp şarkısı sözleri 'watch out ustase and Turks'

Yeni Zelanda saldırganının dinlediği müzik ne? Sırp şarkısı sözleri ne? 'watch out ustase and Turks' şarkısı neyi anlatıyor? Yeni Zelanda’nın Christchurch kasabasında iki camiye silahlı saldırı düzenleyen Brenton Tarrant'ın saldırıya giderken dinlediği Sırp müziği 'watch out ustase and Turks' ile ilgili detaylar haberimizde.

Brenton Tarrant'ın dinlediği müzik neydi? Sırp şarkısının sözleri ve Hırvat çetelerin ırkçı şarkısı  'watch out ustase and Turks' ile ilgili ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz. Yeni Zelanda'da yaşanan iki camiye saldırda İslam düşmanı ırkçı Brenton Tarrant'ın saldırıdan önce Irkçı Sırp şarkısı  'watch out ustase and Turks' dinlediği ortaya çıktı. İşte Hırvat faşist çeteleri Ustaşa'ların dinlediği şarkının sözleri ve olayın detayları...

Yeni Zelanda'da cuma namazı için camiye giden Mslümanlara saldırı düzenleyen Brenton Tarrant'ın saldırı anını sosyal medyadan canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı. Tarrant'ın  saldırıya giderken Sırp şarkısı  'watch out ustase and Turks' dinlediği ortaya çıktı. Sırp şarkısının sözlerinin ırkçı ve İslam karşıtı olduğu açıklanırken şarkıyı Ustaşa denilen Hırvat ırkçı çetelerin dinlediği açıklandı. 

19-03/15/40-1552644648.jpg

YENİ ZELANDA SALDRGANI BRENTON TARRANT KİMDİR? 

Kendisini Avustralya doğumlu, 28 yaşında beyaz bir erkek olarak tanımlayan canavar, 'To Turks' başlığı altında akılalmaz ifadelere yer verdi: "Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın doğu yakasında. Ancak Avrupa topraklarında yaşamaya çalışırsanız, sizi öldüreceğiz ve siz hamamböceklerini topraklarımızdan atacağız. Konstantinopolis'e gelir, şehirdeki tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinopolis tekrar Hristiyan şehri olacak."

SALDIRGAN TARRANT ANDRES BREIVIK'TEN ÖRNEK ALMIŞ 

Yeni Zelanda'da camiye saldıran kişi aynı zamanda saldırı öncesinde 74 sayfalık da manifesto yayınladığı ortaya çıktı. Tarrant, manifestosunda 2011 yılında Norveç'te 77 kişiyi öldüren Anders Breivik'ten ilham aldığını yazmış.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN