Yeni Zelanda'daki nefret katliamında 4 Filistinli de hayatını kaybetti

Yeni Zelanda'daki nefret katliamında 4 Filistinli de hayatını kaybetti

Filistin Dışişleri Bakanlığı, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki terör saldırısında 4 Filistinlinin şehit olduğu, 6 Filistinlinin yaralandığı, 2 Filistinlinin ise kayıp olduğunu açıkladı.

Filistin yönetimi, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen terör saldırısında 4 vatandaşının hayatını kaybettiğini, 6’sının yaralandığını, 2'sinin kayıp olduğunu duyurdu.

Filistin Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki terör saldırısında 4 Filistinlinin şehit olduğu, 6 Filistinlinin ise yaralandığı belirtildi.

2 KİŞİ FİLİSTİNLİ KAYIP

Açıklamada, Dışişleri Bakanlığının Yeni Zelanda Dışişleri Bakanlığı, güvenlik güçleri, Yeni Zelanda Kızılhaçı ve Yeni Zelanda’daki Filistin Topluluğu ile iletişime geçerek bu bilgilere ulaştığı vurgulandı.

Yeni Zelanda makamlarının terör kurbanlarının isimlerini paylaşmayı reddettiğine dikkat çekilen açıklamada, şu ana kadar 2 Filistinlinin de kayıp olduğunun altı çizildi.

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde dün cuma namazı sırasında iki camiye yapılan silahlı terör saldırısında farklı uyruklardan 49 kişi hayatını kaybetmişti.

RAMALLAH/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN