Dünya Mühendisler Günü nedir, ne zaman? İşte Mühendisler Günü mesajları

Dünya Mühendisler Günü nedir, ne zaman? İşte Mühendisler Günü mesajları

Mühendisler Günü'ne özel komik mesajlar ve sözler, her yıl 5 Aralık'ta mühendisler arasında sosyal medyada paylaşılıyor. Hayatın birçok aşamasında çaba gösteren mühendisleri onore etmek amacıyla 5 Aralık Mühendisler Günü olarak kutlanıyor. İşte, en güzel Mühendisler Günü kutlama sözleri...

Dünyada farklı tarihlerde, Türkiye'de 5 Aralık'ta kutlanan Mühendisler Günü'ne özel mesajlar ve sözler, mühendislik mesleğini icra edenlerin yüzünü güldürüyor. Çalıştıkları her alanda yaratıcı işlere imza atan mühendislerin ülkelerine katkıları çok değerli...

DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ NEDİR?

Mühendis, insanların her türlü ihtiyacını karşılamak için köprü, yol, bina gibi bayındırlık; beslenme, tarım gibi gıda; kimya, fizik, elektrik, biyoloji, elektronik gibi fen; otomobil, uçak, iş makineleri, motor gibi teknik ve sosyal alanlarda uzmanlaşan, belli bir eğitim gören insanlardır.

Türkiye'de en önemli meslekler arasında yer alan Mühendisler Günü her yıl 5 Aralık'ta kutlanıyor. Dünya üzerinde başka ülkelerde farklı tarihlerde kutlandığı bilinen Mühendisler Günü Belçika'da 20 Mart, Arjantin'de 16 Haziran, Rusya'da 22 Aralık ve İtalya'da 15 Haziran'da kutlanıyor.

MÜHENDİSLER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

* Hayatı kolaylaştıran, hayata verimlilik katan ve fikirleri ile her zaman üretkenlik gösteren tüm mühendislerin ve mühendis adaylarının 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

* Bilimsel ve teknolojik sayısız ilerlemenin mimarı olan, ilkleri başaran ve bu teknoloji ve bilimle Türkiye'yi kalkındıracak tüm mühendislerin Dünya Mühendisler Günü'nü kutlarım.

* Farklı çalışmalar ve projelerle hayatımızı kolaylaştıran mühendislerin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

* Mühendislik, beceri ve bilgilerin uzun soluklu elde edildiği ve üst seviye tecrübe gerektiren bir meslektir. Bu münasebetle Dünya Mühendisler Gününüzü kutlarım.

* Yaşamın her alanında teknoloji ve bilgi geliştiren ve uygulayan tüm mühendislerin Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

* Meslekte geçirilen her 1 sene mühendislik binasına konan ek bir taş gibidir. Uzun seneler hizmet etmiş ve hâlâ da hizmet veren mühendisleri canı gönülden tebrik eder, bu vesileyle tüm mühendislerimizin Dünya Mühendisler Gününü kutlarım.

* Sabah güne başlaması ve sona ermesine dek geçen zamanda karşımıza çıkan çoğu şey mühendislerimizin çalışmalarının ardından insanlığın hizmetine sunulan şeylerdir. Tüm mühendislerimizin bu özel gününü kutlarım.

* Tüm mühendislerin, değerli Meslektaşlarımızın Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun. Toplumsal yaşamın her aşamasında önemli hizmetler veren Mühendislere hak ettikleri saygıyı gördükleri bir yaşam dileriz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN