Ata Demirer Harbiye Açıkhava gösterisini iptal etti

Ata Demirer Harbiye Açıkhava gösterisini iptal etti

Ata Demirer 17 Eylül’de Harbiye Açıkhava Sahnesi için hazırladığı programı, terör olayları sebebiyle iptal etti.

Ülkemizde artan terör olayları ve gelen şehit haberlerinin ardından Ata Demirer de gösterisini iptal etti. 17 Eylül'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleri ile buluşacak olan Demirer, haberi Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.

"Durumumuz eğlenmeye müsait değil"

Ata Demirer sayfasına "Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor zamanlara ne tiyatronun ne de müziğin susması taraftarı değilim. Ancak, 17 Eylül Harbiye Açıkhava Sahnesi için hazırladığım konsept davullu, zurnalı, dansözlü bir gazino programı formatındaydı... Tamamen eğlendirmeye yönelik bu formatın içinde bulunduğumuz durumla örtüşmediğini düşünerek organizasyon performansımın iptal edilmesini rica ettim. Anlayışınız için teşekkür eder, aklın, sağduyunun ve barışın bir an önce geri gelmesini dilerim…" notunu düştü.

İşte Demirer'in Instagram'dan yayınladığı o mesaj:

15-09/17/4-1442473397.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN