Özel yetenek, Yüksek Lisans-Doktora, Yatay-Dikey Geçiş öğrencileri için KYK yurt başvuruları başladı

Özel yetenek, Yüksek Lisans-Doktora, Yatay-Dikey Geçiş öğrencileri için KYK yurt başvuruları başladı

KYK yurt yerleştirme 1. yedek sonuçları dün açıklandı. Özel yetenek, Yüksek Lisans-Doktora, Yatay-Dikey Geçiş, ek kontenjan ve artık yıl öğrencileri için 2015 KYK yurt başvuruları başladı. 2015 KYK yurt başvurusu yapmak için tıklayın!..

KYK yurt sonuçları, Kredi Yurtlar Kurumu'nun resmi sitesinde yayınlandı. Sonuçların ardından yedekte bekleyen öğrencilerin bekledikleri KYK yurt yerleştirme 1. yedek sonuçları ise dün açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 11 Eylül Cuma günü sona erdi. Peki, 2015  KYK yurt yedek yerleştirmeleri ne zaman yapılacak? 2015 KYK yurt kayıtları nasıl yapılır?

Özel yetenek, Yüksek Lisans-Doktoa, Yatay-Dikey Geçiş, ek kontenjan ve artık yıl öğrencileri için 2015 KYK yurt başvuruları başladı. 2015 KYK yurt başvurusu yapmak için tıklayın!..

ÖZEL YETENEK, YÜKSEK LİSANS-DOKTORA, YATAY-DİKEY GEÇİŞ, EK KONTENJAN VE ARTIK YIL ÖĞRENCİLERİ YURT BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

KYK yurt yerleştirme 1. yedek sonuçları açıklandı!

2015 KYK yurt kayıtları 11 Eylül Cuma günü sona erdi. Belirlenen süresi içinde kayıt yapmayan öğrenciler kayıt hakkını kaybetti. Peki, KYK yurt yedek yerleştirmeleri ne zaman yapılacak? Belirlenen süresi içinde kayıt yaptırmayıp haklarını kaybeden öğrencilerin yerlerine yedek sırada bekleyen öğrenciler yerleştirilecek. Bu kapsamda, ilk yedek yerleştirme 14 Eylül Pazartesi günü yani dün gerçekleştirildi.

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KYK YURT YERLEŞTİRME 1. YEDEK SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

2015 KYK yurt kayıtları nasıl yapılır?

YURTKUR'a bağlı yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, yarına kadar "www.turkiye.gov.tr" internet sitesi üzerinden elektronik ortamda kayıtlarını yapabilecek. E-kayıt sistemi, 2015-2016 dönemi için YURTKUR'a asil ve yedek listeden yerleşmeye hak kazanan öğrencileri kapsıyor. E-devlet üzerinden kayıt yapabilmek için öğrencilerin e-devlet şifresi temin etmesi gerekiyor. Belge göstermek zorunda olan YURTKUR öncelikli öğrenciler e-kayıt sistemine dahil olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN