Dünyanın en pahalı oteli The Ritz Katarlılara satıldı

Dünyanın en pahalı oteli The Ritz Katarlılara satıldı

Londra'nın efsane oteli The Ritz, Katarlı iş insanı Abdulhadi Mana Al-Hajri tarafından satın alındı. 800 milyon sterline satılan otel, dünyanın en pahalı oteli konumunda.

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın efsane oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye sattığı ortaya çıktı. Sır gibi saklanan satış ise İngiliz medyasına sızdı. Al-Hajri'nin oteli 800 milyon Sterlin'e aldığı belirtildi. Otel dünyanın en pahalı oteli konumunda.

İMRAN HAN'IN DA ARKADAŞI

İngiliz medyasında yer alan habere göre, geçen ay 800 milyon sterline satılan The Ritz otelinin alıcısı 40 yaşındaki Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri. Otelin, önceki Katar Emiri'nin eşi Şeyha Moza Bint Nasser tarafından alındığına dair spekülasyonların olduğu belirtilen haberde, Al Hajri'nin, şu anki Emir'in kayınbiraderi ve Pakistan Başbakanı İmran Han'ın da arkadaşı olduğu ifade edildi.

KRALİYET AİLESİNİN FAVORİSİ

Londra toplumu tarafından sevilen bir iş adamı olan Al-Hajri'nin, "İkonik Ritz otelinin sahibi olmak bir ayrıcalık" dediği belirtildi. Ayrıca Al-Hajri'nin, koronavirüs nedeniyle kapalı olan 136 yatak odalı otelin çalışanlarının tam maaşının ödeneceği sözünü verdiği belirtildi. The Ritz'in kraliyet ailesinin favori mekanlarından biri olduğu ifade edilirken; Prens Charles'ın Camilla Parker Bowles ile ilk kez halk önüne çıkmak için bu oteli seçtiği, otelde çalışanları için Noel partileri verdiği ve ayrıca Kraliçenin vefat eden annesinin de burada favori bir masasının olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN