Duru'nun Yavuz'un kızı olduğu öğreniliyor

Duru'nun Yavuz'un kızı olduğu öğreniliyor

Kırmızı Oda’nın 21. yeni bölüm fragmanında Kumru’nun yaptığı açıklama ile Duru’nun Yavuz’un kızı olduğu ortaya çıkıyor. Diğer yandan günden güne iyileştiği düşünülen Boncuk ise hastaneye yatırılıyor…

Cuma akşamların vazgeçilmezi olan Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde Boncuk, tüm yaşadıklarının kendi kafasında olup bittiğini sonunda görebilmiş ve iyileşmeye doğru adımlar attığını herkes fark etmişti. Ancak Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Boncuk eskisinden daha kötü bir hal alıyor…

İŞTE KIRMIZI ODA’NIN BU HAFTAKİ FRAGMANI

Boncuk artık gördüğü halüsinasyonlardan kurtularak günden güne daha sağlıklı bir yaşam sürmesi beklenirken, bu sefer de çevresindekilerin onu öldürmek istediği konusunda sanrılar yaşıyor. Çocukluğunda yaşadığı olayın izlerini bir türlü atlatamayan Boncuk, başkaları onu öldürmeden intihar etmenin planını yapıyor.

Doktor hanım, yaşadıklarını anlatırken eski hasta haline geri döndüğü görülen genç kadının artık daha tehlikeli bir durum içinde olduğunu ve hastaneye yatırılması gerektiğini söylüyor. 
İnandığı ve sevdiği adam tarafından başka erkeklere satılmasını kendine yediremeyen Kumru ise geçmişinin eşi ve kızı tarafından öğrenilmesinin korkusunu yaşarken, onu bu kadar sıkıntıya sokan bir gerçeği, Duru’nun Yavuz’un kızı olduğunu Doktor hanıma itiraf ediyor…

kirmizi-oda-21-yeni-bolum-1.jpg

KIRMIZI ODA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

15 Ocak Cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda’nın son bölümü özellikle Boncuk ve Kumru’nun yaşadıklarıyla izleyicileri gözyaşına boğarken, milyonlarca dizi severi de TV8 ekranlarına kilitledi.

Boncuk artık dedelerin onu ziyarete gelmediği için duyduğu üzüntüyü Doktor hanıma anlatırken, arkadaşı Can ile yaşadıkları yüzünden dedelerin kendini bıraktığını söyledi. Can ile arkadaşlıkla başlayan hikayesinin günden güne temiz bir aşk hikayesine dönüşünü detaylarıyla anlatan Boncuk, gördüğü tedavinin ve ilaçların etkisiyle birden tüm gerçekleri itiraf etti. 

Dedelerin bir hayal olduğunu kabul eden Boncuk aslında hayatında Can diye biri olmadığını tüm yaşadıklarının kendi kafasının içinde bir kurgu olduğunu da fark etti. Boncuk’taki bu gelişme hem Doktor hanımı hem de kocası Sadık’ı memnun ederken, Doktor hanım tedaviye bir süre daha devam etmek istediği Boncuk’un henüz kırılgan bir dönemde olduğunu söyledi. Bölümün sonunda ise Doktor hanımın ne kadar doğru bir karar aldığı ise herkes tarafından görüldü çünkü Boncuk ilaçlarını içer gibi yapsa da kimse yokken çıkarıp attı.

Bir önceki bölümde gece yarısı kendini sokağa atan Kumru kocası tarafından kanlar içinde bulunmuştu. Bu hafta kliniğe gelmesi için kocası tarafından ikna edilen Kumru, Yavuz’un yaptıklarını ve ona inandığı için kendini suçlu bulduğunu anlattı…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN