Düzce Belediyesinden sosyal belediyecilik örneği

Düzce Belediyesinden sosyal belediyecilik örneği

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ‘"Evde Sağlık Bakım Hizmeti" kapsamında hasta ve yaşlılar için sağlık ve temizlik hizmetleri vermeye devam ediyor

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre , “Kimsesizlerin kimi olması gayreti ile Sosyal Belediyeciliğin gerekleri çerçevesinde Düzce’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını giderme gayreti içindeyiz. Oluşturduğumuz Sosyal Hizmet ve Yardım sistemi ile gerektiğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aş evinden yemeklerini sunmak, gerektiğinde çamaşırlarını yıkayamayan vatandaşlarımızın çamaşırlarını düzenli olarak yıkatıyoruz. Bunun yanında yaşlı ve engellilerimize evde bakım hizmeti sunarak hayatlarını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

DÜZCE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN