Gönüllülere yangın eğitimi verildi

Gönüllülere yangın eğitimi verildi

Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE) ve Ulusal Keşif Arama Kurtarma Araştırma Derneği (UKSAR) gönüllüleri Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 30 saatlik birinci seviye yangın eğitimi aldı

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat, “Afet ve acil durumlarda gönüllü olarak katılım sağlayan ve bize destek veren Düzce Arama Kurtarma Derneği ve Ulusal Keşif Arama Kurtarma Derneği gönüllülerine 30 saatlik 1.seviye Yangın eğitimi verilmiştir. Eğitim Kapsamında yangın önlemleri, çıkış sebepleri, kişisel korunma, müdahale teknikleri, yangın yerindeki tehlikeler ve uygulamaları konularında beceri kazandırılarak daha etkin olmaları sağlanmıştır” dedi.Düzce Belediyesi İtfaiye müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimlerde, teorik bilgi alan ekipler, eğitimin ardından uygulama yaptı. Kontrollü olarak yakılan ateşe müdahale eden katılımcılar, pratik çalışmalarında bulundu.

DÜZCE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN