Selzede vatandaşlara İnegöl esnafından destek

Selzede vatandaşlara İnegöl esnafından destek

DÜZCE(İHA) – Düzce’de 18 Temmuz’da yaşanan sel afetinde eşyaları zarar gören vatandaşlara dağıtılmak üzere İnegöl Ticaret Odası, Mobilyacılar Odası ve Ziraat Odası ile Mobilyacılar Derneği üyeleri mobilya desteği verdiler

İnegöl Ticaret Odası, Mobilyacılar Odası ve Ziraat Odası ile Mobilyacılar Derneği üyeleri sel felaketinden ciddi anlamda etkilenen Akçakoca’ya bağlı Dilaver, Esmahanım ve Uğurlu köylerini ziyaret etmiş, selzedelere mobilya desteği sözü vermişti.25 evin yıkıldığı, 45’e yakın evin hasar gördüğü ve yaklaşık 70 ailenin ev eşyalarının tamamen kullanılamaz hale geldiği köylere mobilya yardımı yapıldı. Tırlar ile gelen mobilyalar muhtarlıklara teslim edildi. Köy muhtarları selzedelere ihtiyaçları doğrultusunda mobilyaları dağıtacak.

DÜZCE/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN