Üretici kazansın diye işçilerin ağzını tatlandırdılar

Üretici kazansın diye işçilerin ağzını tatlandırdılar

DÜZCE(İHA) – Düzce’de üretim yapan tekstil firmasından bal kabağı üreticisine destek geldi

Fabrikada işçisine kabak tatlısı ikramında bulunan firma, hem kabak üreticisine destek oluyor hem de çalışanlarının ağzını tatlandırıyor.

Düzce’de ünlü bir firmaya çorap üretimi yapan Delta Alfa çorap fabrikası sosyal sorumluluk projeleriyle örnek olmaya devam ediyor. Firma bu kez lezzetiyle ve aromasıyla eşi benzeri olmayan ve yılda yaklaşım 10 bin tona yakın üretimi yapılan Düzce kabağı üreticine destek vermek adına haftada bir yemek menüsüne kabak tatlısını dahil etti. Fabrika çalışanları öğle yemeğinde yapılan kabak tatlılarını afiyetle yiyorlar.İşyeri Temsilcisi, Düzce İşçileri Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Mıhçı, lezzeti ve aromasıyla çokça tercih edilen Düzce kabağını işçilere dağıtarak hem üreticiye destek olduklarını hem de işçilerin ağzını tatlandırmak için böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi. İşçilerde bal kabağını severek yediklerini söyledi.

DÜZCE/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN