Yaya geçidi çalışmaları kalıcı konutlarda

Yaya geçidi çalışmaları kalıcı konutlarda

Düzce Belediyesi cadde ve sokaklarda yaya trafiği açısından büyük önem taşıyan yaya geçidi çizgi çalışmalarına Kalıcı Konutlar bölgesinde devam ediyor

Düzce Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü, cadde ve sokaklarda yaya çizgi çalışmalarını sürdürüyor. Kalıcı Konutlar bölgesinde yapılan çalışmalar kapsamında araç ve yaya trafiği konusunda büyük önem taşıyan yaya geçidi çizgi uygulaması yapıldı. İçişleri Bakanlığının başlattığı “Önce Yayanın, Öncelik Yayanın” projesi ile eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalar ile şehrin dört bir yanında yaya geçidi olmayan cadde ve bulvar kalmayacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren ekipler, yaya geçidi uyarıcı ve çizgilerinin bulunduğu noktalarda sürücülerin hız kurallarına uyması ve yayalara dikkat etmesi konusunda ricada bulundu.

DÜZCE/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN