Gelin ve damadı itfaiye ekibi serinletti

Gelin ve damadı itfaiye ekibi serinletti

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Mert ve Cansu Engel çiftinin düğününde damadın sıcaktan bunalan arkadaşları serinlemek için Uzunköprü Belediyesine ait itfaiye aracını düğün yerine çağırdı

İtfaiye aracındaki suyla damat ıslatıldıktan sonra davetliler serinletildi.Uzunköprü ilçesinde bir mahalle düğününde sıcaktan bunalan vatandaşları itfaiye ekibi serinletti. Bölgedeki geleneğe göre, düğünün sonuna doğru damat eve girmeden önce suyla ıslatılıyor. Dün gece ise Mert ve Cansu Engel çiftinin düğününde sıcaktan bunalan vatandaşları serinletmek için itfaiye ekibi seferber oldu. Gecenin sonuna doğru düğün alanına gelen itfaiye ekibi vatandaşların yardımı ile önce damadı ıslattı, daha sonra ise ortada oynayan ve sıcaktan bunalan vatandaşları serinletti.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN