Halkın yoğun kullandığı alanlar dezenfekte ediliyor

Halkın yoğun kullandığı alanlar dezenfekte ediliyor

Çin başta olmak üzere tüm dünya da korona virüsü salgını ile ilgili mücadele ve tedbirler alınmaya devam ederken, Edirne’de de halkın yoğun olarak kullandığı alanlar dezenfekte ediliyor

Veteriner İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı Birimi yetkilileri, halkın yoğun olarak kullandığı alanların Edirne Belediyesi olarak düzenli aralıklarla dezenfekte ettiklerini söyledi.“Ortak alanlar dezenfekte ediliyor”Özellikle umumi tuvaletlerde yapılan dezenfekte işlemleri hakkında bilgi veren yetkililer, “Umumi alanlar düzenli aralıkla dezenfekte edilmektedir. Halkın ortak yaşam alanların daha hijyenik olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umumi tuvaletleri, ve ortak alanda kullanılan merdivenler özel maddeler ile dezenfekte edilmektedir” diye konuştu.Yetkililer, halk sağlığına önem verdiklerini ve konudaki çalışmalarını da sürdüklerini söyledi.

EDİRNE/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN