Saros’un göbeğine dökülen çöpler toplanıyor

Saros’un göbeğine dökülen çöpler toplanıyor

Edirne’nin Keşan ilçesinde Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Erikli-Danişment köyü arasında bulunan ormanlık alana dökülen çöpler toplanıyor

AK Parti Keşan İlçe Başkan Yardımcısı ve Çevre Mühendisi Beyhan Nanta ve yöneticiler çalışmaları inceledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nanta, “Bu çöp felaketini tespit ettikten sonra sesimizi yetkili makamlara duyurmuş olduk. Bölgede yaptığımız kontrolde Keşan Belediyesi’nin iş makinalarını buraya getirip çöpleri toplamaya başladığını gördük. Bu gelişme bizi sevindirdi. Sesimizi duydukları ve uyarılarımızı dikkate aldıkları için Keşan Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Umarız, bundan sonra bu tip uygunsuz çalışmalar olmaz. Çevre hepimiz için çok önemli. Herkes temiz bir çevrede yaşamayı hak ediyor” dedi.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN