Trakya Üniversitesi yeni üyelerine "merhaba" dedi

Trakya Üniversitesi yeni üyelerine "merhaba" dedi

Üniversite eğitiminde akademik çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerine de hız kesmeden devam eden Trakya Üniversitesi, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında üniversiteye katılan öğrencilere düzenlenen etkinliklerle “merhaba” dedi

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Balkan Kongre Merkezi’nde organize edilen “Üniversiteye Merhaba” gecesinde öğrenciler, yeni bir şehirde yeni bir yaşam kurmanın kaygısını unutarak arkadaşları ile birlikte unutulmaz bir akşam geçirdi. Balkan Kongre Merkezi fuaye alanında Trakya Üniversitesi Gençlik Bandosu tarafından eğlenceli ezgilerle karşılanan öğrenciler, ardından ana salonda Modern Dans Topluluğu tarafından sergilenen dans gösterisini izledi. Dans gösterinin ardından sahne alan Çizgi Grubu ile eğlencenin katlandığı etkinlikte, Dörtxdört grubunun sahne alması ile öğrenciler muhteşem bir gece yaşadı.

EDİRNE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN