Edirne'de çifte yağış vurdu!

Edirne'de çifte yağış vurdu!

Edirne'de aniden başlayan sağanak nedeniyle kentteki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sağanak sırasında kısa süreli dolu da yağdı. Meteoroloji'ye son verilerine göre, hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü kentte kuvvetli yağış geceye kadar aralıklarla sürecek.

Edirne'de aniden başlayan sağanak nedeniyle kentteki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sağanak sırasında kısa süreli dolu da yağdı.

YOLLARDA SULAR BİRİKTİ

Abdi İpekçi ve Talatpaşa caddeleri ile İstasyon Mahallesi'nde araçlar biriken su nedeniyle trafikte seyretmekte zorlandı.

Vatandaşlarda da sağanaktan etkilendi. Kentin en işlek mevkilerinden Saraçlar Caddesi'nde bulunanlar yanlarındaki şemsiyelerle ve iş yerlerinin tenteleri altına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.

RÖGARLARDAN SU TAŞTI

Bu arada Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nun bahçesinde su birikmesini önlemek için istinat duvarındaki su tahliye deliği görevlilerce açıldı.

Bazı mevkilerde ise rögarlar biriken sula rnedeniyle taştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN