Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ovası'nda ki arazileri yerinde inceledi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ovası'nda ki arazileri yerinde inceledi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a Edremit Ovası’nda 25 yıl sonra tarıma kazandırılan 305 dönüm araziyi gezdirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ovası'nda ki arazileri yerinde inceleyip salatalık hasadı yaptılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, hayata geçirilen projeyle ilgili detaylı bilgi aldı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a ve Tarım Komisyonunda görev alan meclis üyelerine Türkiye ve bölge için büyük önem taşıyan proje için teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “Burada 300 dönüme yakın bir alanda muhtarımız, çiftçilerimiz, belediyemiz hep beraber katma değeri yüksek ürünler üreterek hem atıl duran arazileri değerlendiriyor hem herkesin bütçesine uygun gelir sağlamış oluyor. Büyükşehir olarak kooperatifimize gerekli desteği sağlıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bereketli ve hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin de projenin içinde yer aldığını söyledi. Arslan, “ Balıkesir Büyükşehir Belediyesi protokol çerçevesinde bize her türlü desteği verdiler. Bu anlamda Yücel Yılmaz’a ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine biz teşekkür ediyoruz. Birlikte çalışmanın sonuçları halkımız için de bizim için de çok güzel oluyor” şeklinde konuştu.

Edremit Belediyesi tarafından Çıkrıkçı Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile yapılan ortak hizmet projesi ile Edremit Ovası'nda 25 yıldır boş olan tarım arazileri yeniden tarımsal üretime geçirilmişti. İlk olarak 305 dönüm arazide 9 çeşit sebze ve yem bitkileri ekimi yapılarak hasadına başlanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN