Edremit Belediyesi kadın esnafları unutmadı

Edremit Belediyesi kadın esnafları unutmadı

Edremit Belediye Başkan Vekili Nerman Çelik 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın muhtarla bir araya geldi. Kadın esnafları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, belediye işleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere şehir dışına gittiğinden Belediye Başkan Vekili olarak CHP’li Meclis Üyesi Nerman Çelik’i görevlendirdi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Başkan Vekili olarak görev yapan Nerman Çelik, ilk olarak ilçede görev yapan kadın muhtarlar ile bir araya gelerek emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Ardından Cumhuriyet Mahallesi Pazartesi pazaryerinde, Kadıneli Sokağı’nda ve ilçe genelindeki kadın esnafları ziyaret ederek kırmızı karanfil takdim edip kadınlar Gününü kutladı.  Başkan Vekili Çelik, “Kimsenin arkasında değil yanında hayata destek olan, anlam katan, çalışan, üreten tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN