Edremit Belediyesi’nden depremzedeler için kampanya

Edremit Belediyesi’nden depremzedeler için kampanya

Balıkesir Edremit Belediyesi, Elazığ ve Malatya’da yaşanan büyük deprem sonrası yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya Edremitli vatandaşlar büyük destek verdi.

Malatya ve Elazığ’da yaşanan depremden zarar gören vatandaşlar için Türkiye genelinde çok sayıda yardım kampanyası başlatıldı. Edremit Belediyesi de ilçede yardım kampanyasının öncüsü oldu ve yaşanan acı olaya kayıtsız kalmayarak “1.El eşya ve erzak yardımı” adı altında bir kampanya başlattı. Belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurulara Edremitli vatandaşlar kayıtsız kalmadı. 2 gün süren kampanya büyük ilgi gördü. Çok sayıda vatandaş Edremit Belediyesi binasına ve belediyenin ek hizmet binalarına giderek erzak ve 1. el eşya yardımında bulundu.

20-01/27/balikesir-deprem-yardim1-1580123271.JPG

VATANDAŞLAR BÜYÜK DESTEK VERDİ

Belediye binasında toplanan yardımlar, belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, gönüllü vatandaşlar, gönüllü belediye personeli, Edremit Belediyesi Başkanı Selman Hasan Arslan ve ailesi, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi ve meclis üyelerinin katılımıyla kategorilere ayrılıp düzenlenerek paketlendi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan olayla ilgili yaptığı açıklamada: “Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem ülkemizi derinden yaraladı.

Yaşanan depremden yaralı şekilde kurtulan ve evleri yıkılan kardeşlerimizin acılarına bir nebze de olsa ortak olabilmek için düzenlediğimiz yardım kampanyasına Edremitli hemşehrilerimiz kayıtsız kalmadı. Destek olan herkesten Allah razı olsun. Hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımızı tekrar rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Hazırlanan yardım paketleri gün içerisinde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıkacağı belirtildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN