Edremit Belediyesinden kınama mesajı

Edremit Belediyesinden kınama mesajı

Balıkesir Edremit Belediye Başkan Vekili Filiz Sırma Uluç ve Edremit Belediyesi personeli Avrupa Parlamentosu’nda Yunan milletvekilinin Türk bayrağını yırtarak yaptığı provokasyonu kınadı.

Edremit Belediyesi, Avrupa Parlamentosu’nda yapılan hakarete tepki gösterdi. Edremit Belediye Başkan Vekili Filiz Sırma Uluç ve belediye personeli Türk bayrağı açarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.” sözlerini yineleyerek şehitlerin kanıyla sulanmış Türkiye Cumhuriyeti’nin sembolü olan bayrağı yırtan yunan vekili kınadıklarını belirtti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da yaptığı açıklamada: “Kurtuluş Savaşı’nda ortaya konulan o eşsiz mücadelenin anlamını kürsüde bayrak yırtarak sileceğini zanneden meczuba inat; dün olduğu gibi bugün ve yarın da ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene!’ demeye devam edeceğiz. Türk Bayrağı; bu ülkede yaşayan herkesin ortak değeridir el sürdürtmeyiz!” ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN