Edremit Belediyesi'nden kırsala destek

Edremit Belediyesi'nden kırsala destek

Edremit Belediyesi Muhtarlık İşleri Birimi kırsal mahallelere yönelik çalışmalar kapsamında Edremit’teki kırsal mahalleleri ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Metin Aktaş, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Güven ve Belediyenin Muhtarlık İşleri yetkilileri ile kırsal mahalleleri ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldiler. Kırsal mahallelerin eksiklerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla yapılan ziyarette hizmet yapılacak alanlar fotoğraflanarak ilgili müdürlüklere iletildi. Edremit Belediye Başkan Vekili Metin Aktaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın öncülüğünde, muhtarlarımızla iş birliği içinde çalışmalar yapıyoruz. Yerel yönetimin en önemli temsilcileri olan muhtarlarımızla birlikte yaptığımız incelemelerde gerekli tespitlerimizi yaparak kırsal Mahallelerimizde yaşayan  vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en  hızlı şekilde tamamlıyoruz” dedi.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN