Edremit'te parke taş çalışmaları aralıksız sürüyor

Edremit'te parke taş çalışmaları aralıksız sürüyor

Edremit Belediyesi ilçe genelinde çevre düzenleme ve parke taş kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Balıkesir'de Edremit Belediyesi turizm sezonunun yaklaşmasıyla birlikte çalışmalara hız verdi. İlçe genelinde asfalt ve parke taş kaplaması yapan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Altınkum Mahallesi Ege Caddesi’ne yaklaşık 2 bin 500 metrekare kilitli parke taşı, 600 metre yağmur oluğu ve bordür döşeniyor. Tuzcumurat Mahallesi Akarsu Caddesi ve Akçeşme Caddesi’nde çalışmalarına devam eden ekipler 1000 metre bordür, 1000 metre yağmur oluğu, 1500 metrekare prizma kaldırım taşı ve 12 bin metrekare kilitli parke taşı ile kaplıyor.

'EDREMİT'İN HER NOKTASINDA EKİPLERİMİZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR'

2020 çalışma programında belirlenen yerlerdeki bozuk yollarda düzenlemelerin başladığını ifade eden Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Edremit’in her noktasında ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Önce altyapı, sonra üstyapı ile her çalışmamızı planlanan şekilde ilerletiyoruz. İlçemizi modern bir Avrupa kenti yapabilmek için 7/24 görev başındayız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN