1 Ekim'de dolar kuru alt üst olacak! Selçuk Geçer kaçılmaz seviyeyi verdi

1 Ekim'de dolar kuru alt üst olacak! Selçuk Geçer kaçılmaz seviyeyi verdi

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer yükselen dolar kuruna ilişkin yeni değerlendirmeler yaptı. Yüksek tahminleri ile bilinen Geçer, dolar için kaçınılmaz sonu verdi. Bakın dolar yatırımı yapanları ne bekliyor?

Dolarda kıtlık yaşanacağını her seferinde dile getiren Selçuk Geçer, yüzde 100'lük bir kırılmanın yaşanacağını söyledi. Geçer "Kaçınılmaz" diyerek dolar kuru için tarih verdi.

176742-001-001.jpg

DOLAR KITLIĞINA HAZIR OLUN

Dolarda kıtlığa dikkat çeken Selçuk Geçer, "Bu dış ticaret açığı ile bu kısa vadeli borçlarla dolar kıtlığıyla önümüzdeki çok agresif hareketleri görebiliriz. Yükselmelerden bahsetmiyorum. Net bir kırılma ile karşılaşabilir. yüzde 100'lük bir hareket gelebilir. Bu kaçınılmaz." dedi.

1 EKİM'E DİKKAT

Dolar kurunun 19 liraya dayanmasıyla korkutan bir değerlendirme yapan Selçuk Geçer, "Kıtlaşan dolar hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacak. Kurun yukarı doğru fırlaması enflasyonun yükselmesine ve işsizlik furyasını beraberinde getirecek. İnsanlar fakirleşirken bankacılık sektörü karını katlamaya başladı. En çok vatandaş kaybedecek. Türkiye'deki yoksulluk sınırı asgari ücretin 4 katı. 1 Ekim sonrası dolarda hareketlenme sürecek. " yorumunu yaptı.

Geçer daha önceki açıklamalarında yıl sonunda doların 60 liraya kadar çıkabileceğini ön görmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN