Bir başına yaşıyordu, evinde ölü bulundu

Bir başına yaşıyordu, 
evinde ölü bulundu

Samsun'da yalnız yaşayan Remzi Dinçer'in evinden kötü kokular gelmesi üzerine eve giren polisler Dinçer'in cansız bedeni ile karşılaştı.

Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi Filistin Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yalnız yaşayan Remzi Dinçer aynı apartmanda oturan yakınları tarafından iki gün önce görüldü. Bu sabah Dinçer'in evinden ağır kokuların gelmesi üzerine kapıyı açıp içeri girildi. Oturma odasındaki kanepenin üzerinde yüz üstü yatan Remzi Dinçer'in öldüğünü anlayınca polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Eve gelen sağlık ekipleri yüzü ve ayakları morarmış olan Dinçer'in cesedinin iki günlük olduğunu belirledi.

Sebebi araştırılıyor

Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken Remzi Dinçer'in kesin ölüm sebebinin otopsi raporundan sonra belli olacağı bildirildi.

SAMSUN/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN