11. Motobike İstanbul fuarı açıldı

11. Motobike İstanbul fuarı açıldı

11. Motobike İstanbul fuarı bugün ziyaretçilere kapılarını açtı.

Messe Frankurt İstanbul tarafından düzenlenen ve Ekonomi Bakanlığı, Bisiklet Endüstrisi Derneği (BİSED), Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED) ve Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) tarafından desteklenen "Motobike İstanbul 2019" fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

Açılış töreni AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5 kez şampiyonluğa ulaşan eski motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, MOTED Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kılıçer ve sektör temsilcilerinin katılımıyla kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

140 STANTTA 260 ULUSLARARASI MARKA

Türkiye'nin lider motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı olan Motobike İstanbul 11. yılında 140 stantta 260 uluslararası markayı ağırlıyor. Söz konusu fuar; 9, 10 ve 11. salonlar ve etkinlik alanlarıyla toplam 16 bin 500 metrekare alanda gerçekleşiyor.

2018 yılında, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Orta Asya,Türkiye ve komşu ülkelerden 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan fuara bu yıl da rekor sayıda ziyaretçi bekleniyor.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçiler "Motobike Academy” kapsamında gerçekleşecek motosiklet ve bisiklet dünyası ile ilgili keyifli söyleşi, etkinlik ve atölye çalışmalarına katılma şansı yakalayacak.

Gösteri alanında Birkan Polat ve Onur Duva motosiklet gösterileri ile ziyaretçilere yine heyecan dolu anlar yaşatacak. Özel yapım ya da kişiselleştirilmiş motosiklet ve bisikletlerin sergileneceği "custom” alanı ise yine meraklılarını bekliyor.

24 ŞUBAT'TA SONA ERECEK

Dünyanın önde gelen motosiklet ve bisiklet markalarının yer aldığı fuar, 24 Şubat'ta sona erecek. En yeni modelleri görme şansını yakalamak isteyen kadın ve öğrenci ziyaretçiler perşembe - cuma günleri yüzde 50 indirimli bilet fiyatlarından yararlanabilecek.

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN