24. Avrasya Ekonomi Zirvesi 7-9 Temmuz'da

24. Avrasya Ekonomi Zirvesi 7-9 Temmuz'da

Marmara Grubu Vakfı'nın düzenlediği 24. Avrasya Ekonomi Zirvesi 7-8-9 Temmuz tarihlerinde, hem yüz yüze hem de sanal ortamda gerçekleşecek.

Marmara Grubu Vakfı'nın düzenlediği 24. Avrasya Ekonomi Zirvesi 7-8-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Zirve, Hem yüz yüze hem de sanal olarak siyaset ve iş dünyasının önemli küresel şahsiyetlerini birbirine bağlayan 'ikiz' bir formatta düzenlenecek.

Gündem belirleme sürecinde olduğu belirtilen Zirve'ye ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Avrasya Ekonomi Zirvesi, hem yüz yüze hem de sanal olarak siyaset ve iş dünyasının önemli küresel şahsiyetlerini birbirine bağlayan 'ikiz' bir formatta düzenlenecektir.

Kovid-19 salgınının sınırlamalarına rağmen, Marmara Grubu Vakfı olarak 2020 yılında da Avrasya Ekonomi Zirvelerini başarıyla düzenlemeye devam ederek 23. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ni uydu aracılığıyla ve eş zamanlı canlı yayın ile dijital ortamda başarıyla tamamladık.

Bu yıl hedefimiz 24.Avrasya Ekonomi Zirvesi'ni 7-9 Temmuz 2021 tarihlerinde yapmak ve gündem belirleme sürecindeyiz.

24. Avrasya Ekonomi Zirvesi, her alanda ve özellikle ekonomi, enerji, sağlık, iklim ve telekomünikasyon alanlarında dünyanın önde gelen bilim insanlarını; akademisyenleri, politikacıları ve politika yapıcıları, iş ortaklarını, gençleri, sivil toplum ve tüm inançların liderlerini küresel gündemdeki en acil konuları ele almak üzere yeniden bir araya getirmektedir.

24. Avrasya Ekonomi Zirvesi'nin uluslararası diyalog ve işbirliğini genişletip çeşitlendirmesi ve tüm işbirliği kanallarını koruyarak çağımızın ortak sorunlarına çözüm getirmesi en büyük ümidimizdir. Zira insanlık daha iyisini hak ediyor."

Konuşmacılar ise şu şekilde:

1.jpg2.jpg

99.jpg

3.jpg

10.jpg

11.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN