Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, katılımcı demokrasiye büyük önem verdiklerini ve belediye çalışmaların her aşamasında istişare ile fikir alışverişi yaparak hizmet ve yatırımları gerçekleştirdiklerini bu amaç ile de 5 yıllık yatırım plan için anket gerçekleştirdiklerini söyledi

Belediye yatırımlarını planlarken mahalle muhtarları, mesleki oda ve dernekler ile muhakkak fikir alışverişinde bulunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak yatırım ve hizmetlerin gerçekleştirilmesi sıralamasında mahalle halkı, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışıyoruz. Çalışmaların daha verimli ve etkin olabilmesi için anket çalışmaları yapıyoruz. 2017-2021 yılları arasını kapsayan 5 yıllık yatırım planlaması için geniş kapsamlı bir anket çalışması gerçekleştirdik. Belediyemizin internet sayfası ile şehrin belirli merkezlerinde açılan anket masalarında hazırlanan bilgi formunu doldurmalarını fikir ve düşüncelerini, yapılması istenilen projeleri var ise belirtmeleri istendi. Bu anket çalışmamıza 213 dernek oda, mesleki kurum ve kuruluşları, Sivil Toplum Kurumu iştirak etmiştir. Yine bu anketimize belediye çalışanları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, AK parti il, ilçe, kadınlar komisyonu, Gençlik Teşkilatı, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi ve gençlik merkezi, Mel-Mek Öğreticileri ile öğrencileri olmak üzere 8000 civarında katılımcı anketimize bizzat katılmıştır. En önemlisi gerek internet sayfamızdan gerek ise kurulan anket masalarından 22354 Melikgazi anket formu doldurmuştur. Bu rakamlara istinaden yaklaşık 50 bin kişi anketimize iştirak ederek hem demokrasiye hem de yatırımlara sahip çıkmışlardır” dedi.Melikgazi Belediyesi anketine iştirak eden yaklaşık 50 bin katılımcı ile 5 yıl yıllık stratejik planın hatırlanacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu katılım ile yaklaşım Melikgazililerin yüzde 10’nun ankete ve bu çalışmaya önem ve değer verdiklerinin bir kez daha gösterdiklerini kaydetti.Başkan Memduh Büyükkılıç, ankete katılan vatandaşlara, bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

KAYSERİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN