8 gün içinde araba almayan üzülür! Bakan Nebati hüsrana uğratan açıklamayı yaptı: Araç almak isteyenlere kötü haber...

8 gün içinde araba almayan üzülür! Bakan Nebati hüsrana uğratan açıklamayı yaptı: Araç almak isteyenlere kötü haber...

ÖTV indirimi bekleyenlere kötü haber. Bakan az önce araç sahibi olmak isteyenleri uyardı. Yılbaşı turları öncesi ÖTV indirimi olmadan aracımıza sahip olun. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Araba sahibi olmak isteyenlere kötü haber! Bakan açıkladı! ÖTV'de indirim bekleyenleri üzen gelişme yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, otomobil sahibi olanlara ÖTV indirimi bekleyen vatandaşlara kötü bir haber verdi. Yeni yıl öncesi otomobil fiyatlarında düşüş bekleyenlerin hayallerine, özellikle ÖTV'den güzel haberler geldi. Ancak acı haberi bugün Devlet ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı. Yeni yılda ÖTV indirimi olmayacak. Araba almak isteyenler yılbaşından hemen önce fiyat ödemeden araba alsınlar. Aksi takdirde yılbaşında sıfır otomobil fiyatları yükselecek. Bir araca sahip olmak için son günleriniz...

ÖTV indirimi

Bakan Nureddin Nebati, Yeni Yüzyıl İzmir İktisat Kongresi'nin tanıtım toplantısında yer aldı. Burada da gazetecilerin sorularına cevap veren Maliye Bakanı, otomobil alırken ÖTV indirimi olmasını umut eden vatandaşların hayallerini suya düşürdü. Bakan Nebati, araç sahibi olduğu için ÖTV indirimi bekleyen vatandaşlara kötü haber verdi ancak böyle bir indirimin olmadığını belirtti. Yani yeni yılda ÖTV indirimi olmayacak. Bu nedenle araç sahipleri acele etmeli ve yeni yıl gelmeden araçlarını satın almalı.

KONUT DESTEĞİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, gayrimenkulde özel model üzerinde çalıştıklarını, alt ve orta gelirli kesime erişim için destek paketi hazırladıklarını açıkladı. Bakan Nebati, konut piyasasında manipülasyona izin vermediklerini sözlerine ekledi: “Buradaki çalışmamızı neticelendirmeden önce gayrimenkul piyasasını tamamen mercek altına aldık. Herhangi bir spekülatif veya manipülatif işlem yapan olursa tamamının bilgileri, kayıtları takibimizdedir. Çok sıkı takip ettik. Manipülasyona asla izin vermeyeceğiz. Herkesin verilerini izliyoruz”.

ÖTV indirimi

EYT İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Gazeteciler, son zamanların en önemli gündem maddelerinden biri olan EYT'yi Maliye Bakanı Nurettin Nebat'a da sordu. Bakan, Çalışma Bakanlığı ile gerekli görüşmeleri yaptıklarını kaydederek, bütçe konusunda güçlü olduklarını söyledi. Bakan Nebati, bakanlık olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ve üreticilerin etkilenmemesi için gerekli tedbirleri uygulamaya hazır olduklarını belirtti.

OTOMOBİLDE ÖTV İNDİRİMİ OLMAYACAK

ÖTV indirimi olacak mı? Herkesin merakla beklediği soruya Maliye Bakanı Nurettin Nebati yanıt verdi. Araç sahibi olmak için ÖTV indirimi bekleyenler için kötü haber veren bakan nebati gündem içinde Otomotivde ÖTV indirimlerinin olmadığına değindi. Yani Yeni yıl içerisinde ÖTV indirimleri olmayacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN