Acil nakit ihtiyacında emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara anında nakit! Kamu bankaları 100 BİN TL'ye kadar acil nakit ihtiyaç kredisi veriyor!

Acil nakit ihtiyacında emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara anında nakit! Kamu bankaları 100 BİN TL'ye kadar acil nakit ihtiyaç kredisi veriyor!

Emekli maaşını Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlar dikkat. Özel bankaların promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu. Bu bankadan ödeme almak isteyen emekliler için detaylar belli oldu. İşte promosyon ödemeleri hakkındaki tüm detaylar…

Emekli maaş almak isteyen vatandaşlar tüm bankaların faaliyetlerini inceleyerek kendilerine en uygun olanı seçmektedir. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank vatandaşların en çok güvendiği bankalar arasında yer alıyor. Kamu bankaları tarafından yapılan promosyon ödemeleri de emeklilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Ancak özel bankalarında dahil olduğu promosyon yarışlarında rekabet ortamı artıyor. Kamu bankaları promosyon ödemeleri için emeklilerin yüzünü güldüren kampanyalar yapıyor. Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı tanınıyor. İşte promosyon ödemeleri hakkındaki tüm detaylar…

EMEKLİLERE ÖZEL ACİL NAKİT KREDİ KAMPANYASININ ŞARTLARI NELERDİR?

Kamu bankalarının müşterilerine sunmuş olduğu kampanya detayları belli oldu. Bu kapsamda emeklilerden istenen ilk şart emekli maaşını kamu bankası üzerinden almaktır. Farklı bankalar üzerinden emekli maaş alan kişilerin kamu bankalarına maaşlarını taşıması gerekir. Bu sayede  kamu bankalarının sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Emekliler için 100 TL'ye varan kredi imkanı sunuluyor.

Kamu bankası promosyon

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN