Adana, Mersin ve Eskişehir'de ekmeğe zam

Adana, Mersin ve Eskişehir'de ekmeğe zam

Adana ve Mersin'de Fırıncılar Odası yaptıkları açıklama ile 215 gramlık ekmeğin 4 liradan satışa sunulacağını duyurdu. Eskişehir'de ise 200 gram ekmeğin fiyatı 4 liraya, 250 gramın fiyatı ise 5 liraya çıktı.

Adana ve Mersin'de Fırıncılar Odası, un fiyatlarındaki artış, zamlar ve artan maliyetlerden dolayı ekmeğe zam yaptıklarını duyurdu. Yapılan zamla birlikte 3 liradan satılan 210 gram pide ve somun ekmek 4 lira oldu.

Zamların 1 Temmuz gününden itibaren geçerli olacağı ifade edilirken 250 gramlık ekmeğin ise 5 liradan satışa sunulacağı duyuruldu.

Adana ve Mersin'den sonra bir zam da Eskişehir İç Anadolu Fırın İşletmecileri Sendikası'ndan geldi. 200 gram ekmeğin 4 liraya, 250 gramın ise 5 liraya çıkarılması talebi onaylan sendika başkanı Musa Kazım Mülazımoğlu, zamlı ekmek fiyatının Kurban Bayramı’nın ardından uygulanacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (26)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
26 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN